Thursday, February 17, 2011

Нашето ново видео / Our new video

Со слушалки е подобро...
It's better with earphones...
Share/Bookmark

8 comments:

Sandra said...

So creative...obozavam ovaj video!!

Daniel said...

thanx Sandra, we are doing our best :), hvala

drenka said...

Bravo!!!!! "svetski a nase"..toa go pomisliv koga gi slusnav zvucive i kako ste go izrabotile videovo!

Aleksandra Shekutkovska said...

wonderful :)
mnogu kreativno i inspirativno :)

bojana said...

fala :-)

Jenné @ Sweet Potato Soul said...

Beautiful video. The sounds and the detail of the food is awesome. I especially love the peeling :)

bojana said...

Thank you, Jenné.

kristina said...

мммм... штo убаво! Ме радува начинот на кој што го претставувате она што го работите... и не само со видеово... туку и со пакувањата и фотографиите.. се чувствува љубовта која ја внесувате во секое ново подготвено нешто! :-)