Friday, May 7, 2010

Добитник на куварот ........... Giveaway winner !!

Добитник на куварот на Рејчел Реј е Цвета Перусевска Јончевска. Честитки за Цвета ! Фала на сите кои не подржуваат на Фејсбук и кои учествуваа во дискусијата за омилен/а ТВ кувар /куварка! Цвета, прати ни имејл на sitnoseckano@gmail.com, со детали каде да ти ја пратиме книгата.


The winner of the Rachel Ray cookbook giveaway is Cveta Perusevska Joncevska! Congratulations to Cveta and thanks to everyone who participated!
Share/Bookmark

No comments: