Monday, July 19, 2010

Готвачот оди кај... / The cookbook goes to...

со помош на random.org го избравме кирев за добитник на electrolux готвачот со рецепти на пареа. честитаме, кирев, и пиши ни ја адресата за да ти го испратиме.
Share/Bookmark

1 comment:

kirev said...

Поздравете го тој рандом од мене, стварно другарчина...