Wednesday, April 8, 2009

ЛахмаџунРецептот за лахмаџун е едноставен. Одете во Галерија 7 во Турска чаршија.

Share/Bookmark

2 comments:

Andrijeski said...

Но мене ми треба целиот рецепт за да си го направам без месо :)

Дали во Галерија 7 прават вегетаријанска верзија?

Ако сакам по дома да си го правам за приватна вечера, нема да можам да се потпрам на „Галерија 7“ нели :)

bojana said...

еееее, за жал, не го знаеме рецептот. ама тоа не значи дека нема да се обидеме да најдеме рецепт.
а некој од читателите ако го знае, нека ни пише.