Friday, May 29, 2009

Беќар паприкаш

поедноставно не може да биде: прво се пржи кромид, се додава пиперка, пак се пржи малку, па се става патлиџан и сето тоа уште се пржи додека не испари водата од патлиџанот. на крај се става сол и бибер. убаво е и топло и ладно.
Share/Bookmark

No comments: