


4 јајца
6 лажици шеќер
250- 300 ml ладно млеко
двата шлага се матат со млекото во една вангла. во друга се матат четирите белки, им се додаваат шесте лажици шеќер и четирите жолчки, а потоа и шлагот. на ова можете да му додадете ванилин шеќер, какао, чоколадо, мармалад, овошје или некој друг вкус.
јас ставив 2 кесички ванилин шеќер и така замрзнав половина од количината, а во другата половина додадов 2 лажици несквик.
сладоледот се става во кутија и во замрзнувач и може да се јаде по неколку саати, кога ќе се замрзне.
2 cups cream
4 eggs
6 tablespoons sugar
beat
the cream in one bowl, in another beat the egg whites, add sugar,
egg yolks and the cream. put
the ice cream in a plastic box and in the freezer for a few hours.
you can add vanilla, cocoa, chocolate, jam, fruits or other flavour to this basic ice cream.
i put 2 sachets vanilla sugar in the icecream and froze half the batch like that, and i added 2 tablespoons nesquick in the other half.

3 comments:
Hello,
I would like this recipe in English, Can you please translate it? It looks delicious!
sure, i just added the english translation.
Thanks Bojana, I'm from Brazil and your blog is very interesting.
Post a Comment