Saturday, July 25, 2009

Колаче со боровинки

Ова колаче всушност се вика Мамка за момчиња со боровинки (Blueberry Boy Bait). Маја го направи завчера и многу беше убаво, одма го изедовме. Рецептот е овде: smittenkichen.com. Само Маја стави дупло повеќе боровинки. И цел путер е многу, доволно би било да се стави пола. Мислам дека тогаш и боровинките нема да пропаднат до дното.
Share/Bookmark

No comments: